Kylling og chèvre - Middag på 20-minutter. Dette middagstipset er gull verdt.
Foto: Erik Hannemann

Kylling og chèvre

Middag på 20-minutter. Dette middagstipset er gull verdt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens bort det trevlete, ytterste laget på fennikelen og skjær av toppene (spar på det fine "gresset"). Del fennikelen i båter og legg i en bolle.

Fjern kjernehuset på eplet og del det i fire. Skjær tynne skiver av eplet og ha i bollen. 

Ha i olivenolje og sitronsaft og vend godt rundt. Ha i litt salt og nykvernet pepper. 

Fordel fennikel og eple på tallerkener. Ha over chevre. 

Del kyllingbrystene i tre på langs. Vend dem i litt olje og ha på salt og pepper. Stek eller grill dem, omtrent 5-6 minutter på hver side (kortere om grillen er veldig varm). 

Legg kyllingen på tallerkenene og servér. Ha eventuelt over litt olje, sitronsaft, salt og pepper. Pynt med litt av "fennikelgresset". 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Egg og røkt fisk