Kylling og grønnsaker med kokosmelk og rød curry -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kylling og grønnsaker med kokosmelk og rød curry

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kyllingfilet i strimler. Varm olje i en stekepanne, brun kyllingstrimlene og legg dem over på et fat. Ha finhakket sjalottløk i pannen og la surre i ca 2 min, tilsett grønnsaker i biter/strimler og la surre i 3-4 min. Tilsett red currypaste og kokosmelk, rør hele tiden. Ha i soyasaus, kraft og sukker. Kok opp og tilsett finhakket vårløk, limeblad uten stilker og de stekte kyllingstrimlene. La trekke i 2-3 min til kyllingen er gjennomkokt. Dryss over rikelig med finhakket koriander og server med jasminris eller nudler. Tips: Kokosmelk kan erstattes med kaffefløte og jevnes med litt maisennamel (eventuelt matfløte), rød currypaste erstattes med med karri og limeblad med revet skall fra sitron eller lime.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.