Kylling satay -

Kylling satay

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kyllingfiletene i terninger, 2 x 2 cm. Bland koriander, hvitløk, sukker og salt. Bland krydderne og kyllingterningene og la blandingen stå i kjøleskap i 2 timer. Træ kyllingterningene på trespyd som har ligget 1 time i vann før bruk. Bruk 2-3 spyd per porsjon. Varm oljen i en stekepanne og stek spydene til kyllingkjøttet er gjennomstekt, ca. 3-4 minutter på hver side. Server spydene med ris og sataysaus

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.