Kyllingboller i vårrulldeig -

Kyllingboller i vårrulldeig

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

4 stk vårløk flak

4 ss smør

12 stk kylling boller

1 stk gulrot

1 stk stangselleri

1 stk nepe

50 g hodekål

0,5 stk rødløk

1 ts ingefær

0,5 ts salt

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Skjær grønnsakene i fine strimler. Krydre dem med ingefær og salt. Pensle vårrullflakene på begge sider med smeltet smør. Fordel kyllingboller og grønnsaker på flakene og samle deigen sammen som et knytte rundt fyllet. Pensle igjen med smeltet smør og stek vårrullene midt i ovnen til de er gylne og sprø, ca. 10 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?