Kyllingboller - Kyllingbollene blir fulle av smak med disse krydderne.
Foto: Erik Hannemann

Kyllingboller

Kyllingbollene blir fulle av smak med disse krydderne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha kumin, koriander og nøtter i en stekepanne. Varm opp til det dufter godt, men ikke svi krydderne. Ha alt i kjøkkenmaskinen og ha i løk, chili, hvitløk, gurkemeie, ingefær.

Kjør til det er godt blandet og ha i kyllingkjøttet og salt. Kjør igjen til det blir en enkel deig å forme til boller (ca 30 sekunder).

Form deigen til små boller. Varm opp godt med olje i en stekepanne og stek dem gylne.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Indisk kyllingrett
fav Tid: 45 min
Indisk kylling