Kyllingbryst med asparges - Dette er en vårlig rett med nypoteter og asparges. Pass på at du ikke koker aspargessen for mye.
Foto: Erik Hannemann

Kyllingbryst med asparges

Dette er en vårlig rett med nypoteter og asparges. Pass på at du ikke koker aspargessen for mye.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gni kyllingen med salt og pepper. Varm opp oljen. Stek brystene gylne på begge sider. De er ferdige når det er ca 75 grader i kjernen. Etterstek/hold dem varme i ovn på 100 grader. Lag dressing: bland olje, sukker og smak til med sitronsaft. Skiv potetene og kok dem møre i godt saltet vann. Sil av. Mens de er fortsatt er varme, vend dem i dressingen. Kok aspargesene i ca ett minutt. Server kylling med nypoteter og asparges. Pynt med kruspersille.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Muriels kylling