Kyllingfajitas - Server kyllingfajitas med tomatsalsa, avokado og rømme eller yoghurt.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Kyllingfajitas

Server kyllingfajitas med tomatsalsa, avokado og rømme eller yoghurt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med å lage krydderblandingen: Rist nellikspiker, korianderfrø, spisskummenfrø og pepperkorn i en tørr og varm panne. Knus dette sammen med de andre ingrediensene i en morter eller krydderkvern.   

Stek rødløk og paprika blank på middels varme i litt av oljen. Skru opp varmen til middels høy mot slutten slik at løk- og paprikablandingen blir lett karamellisert.   

Ta løk- og paprikablandingen ut av stekepanna, men la oljen være igjen. 

Tilsett eventuelt mer olje og brun kyllingstrimlene på høy varme. Tilsett chili, hvitløk og krydderblandingen underveis. 

Skru ned varmen og rør inn honning og epleeddik. La det frese litt før du tilsetter hakkede tomater som kokes kjapt inn. Tilsett løk- og paprikablandingen mot slutten.

Skvis over limesaft og smak til med salt og pepper.  

Strø over hakket frisk koriander og server i varme tortillas.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Chimichanga