Kyllingfajitas

Kyllingfajitas

Server kyllingfajitas med tomatsalsa, avokado og rømme eller yoghurt.

Oppskrift av: Håvard Egge
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Start med å lage krydderblandingen: Rist nellikspiker, korianderfrø, spisskummenfrø og pepperkorn i en tørr og varm panne. Knus dette sammen med de andre ingrediensene i en morter eller krydderkvern.  
Stek rødløk og paprika blank på middels varme i litt av oljen. Skru opp varmen til middels høy mot slutten slik at løk- og paprikablandingen blir lett karamellisert.  
Ta løk- og paprikablandingen ut av stekepanna, men la oljen være igjen.
Tilsett eventuelt mer olje og brun kyllingstrimlene på høy varme. Tilsett chili, hvitløk og krydderblandingen underveis.
Skru ned varmen og rør inn honning og epleeddik. La det frese litt før du tilsetter hakkede tomater som kokes kjapt inn. Tilsett løk- og paprikablandingen mot slutten.
Skvis over limesaft og smak til med salt og pepper. 
Strø over hakket frisk koriander og server i varme tortillas.

Kanskje disse også frister?