Kyllingfilet med aprikossaus -
Foto: Helge Eek

Kyllingfilet med aprikossaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok ris som anvist på pakken. Krydre kyllingfiletene og stek dem i 2-3 minutter på hver side. Ta opp filetene fra pannen og ha i appelsinjus og aprikossyltetøy. Kok inn væsken til en fyldig saus. Legg filetene tilbake i pannen og la dem trekke ferdig i sausen. Server kyllingfiletene med ris og kokte grønnsaker som brokkoli eller blomkål. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.