Kyllingfrikassé -

Kyllingfrikassé

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Damp kyllingfiletene i vann med salt til de er akkurat gjennomkokte, ca. 8 minutter. Rens og grovkutt grønnsakene og kok dem i lettsaltet vann til de er knapt møre. Sil kokevannet fra kylling og grønnsaker, tilsett kremfløte og la sausen koke litt inn, eller jevn den med maisenna. Smak til med salt. Varm grønnsaker og kylling i sausen, dryss persille over og server ris eller poteter til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Kylling i leirgryte