Kyllinggrateng med makaroni -

Kyllinggrateng med makaroni

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok og avkjøl makaroni. Rens kyllingen for skinn og ben og skjær kjøttet i passe store biter. Bland kjøtt og makaroni. Rør inn smør, eggeplommer og ost. Smak til med krydder og persille. Stivpisk eggehviter og vend dem forsiktig inn i blandingen med en slikkepott. Hell alt forsiktig over i en smurt, ildfast form. Stek gratengen gyllenbrun i ovnen ved 180-200 °C i ca. 40 minutter. Server med råkost eller en grønn salat og tomatsaus. Kokte poteter hører også med. Tips: I stedet for grillet kylling kan man også bruke hermetisk kalkunskinke eller strimlet pålegg av kylling eller kalkun.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.