Kyllinggryte à la Signe -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kyllinggryte à la Signe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kylling i porsjonsbiter. Vend kyllingbitene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek i oljen på begge sider i stekepanne med høye kanter eller en vid kasserolle. Tilsett hele, rensede sjalottløk og la surre i 3 - 4 min. Ha i laurbærblad, hermetiske tomater og kyllingbuljong. Kok opp og la trekke i 30 - 40 min. Smak til med salt, pepper og ev. litt sukker. Server med hjemmelaget potetmos og brokkoli. Hjemmelaget potetmos: Skrell, del og kok poteter i usaltet vann. Hell av kokevannet. Mos potetene, tilsett litt smør og ev. litt melk eller fløte. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.