Kyllinggryte med øl - En herlig høstgryte som kan nytes hele året.
Foto: Erik Hannemann

Kyllinggryte med øl

En herlig høstgryte som kan nytes hele året.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 stk kylling

1 stk purre

1 stk gulrot

1 stk hvitløk

1 stk løk

1 l øl, helst mørkt

100 g smør

Annonse

Slik gjør du det:

Del opp purre, gulrot, hvitløk og løk. Ha det i en kjele sammen med kyllingen. Hell på øl.

Ha i litt salt og la det putre i minst én time, gjerne to.

Ta kjelen av platen og la kyllingen hvile i ølet i ca 15 minutter.

Ta kyllingen ut og del den opp. Kok opp resten av ølet og det redusere til det er mindre enn én desiliter igjen. Rør inn smøret og server som saus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Coq au vin
fav Tid: 60 min
Saltbakt kylling