Kyllinggryte med chili og bulgur - Kyllingen få skikkelig smak i møte med chili. Og bulgur er kjappere å lage enn pasta.
Foto: Panopticon

Kyllinggryte med chili og bulgur

Kyllingen få skikkelig smak i møte med chili. Og bulgur er kjappere å lage enn pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok bulgur, ris eller couscous etter anvisning på pakken. Del kyllingfileter i biter og stek i varm panne 4-5 min, dryss over salt. Finhakk løk og surr til den er myk i en egen stekepanne. Tilsett finhakket hvitløk og la surre i 2-3 min.

Bland sammen fløte, sambal oelek og chutney og hell over løken i pannen. Kok opp og jevn med maisenna jevning. Smak til med salt.

Tilsett frisk frukt og hakket persille eller koriander rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.