Kyllinggryte med cognac - Det skal ikke mange dråpene til for å få god smak...
Foto: Erik Hannemann

Kyllinggryte med cognac

Det skal ikke mange dråpene til for å få god smak...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del opp kyllingen i åtte biter (se her om du ikke har gjort det før).

Skrell og vask grønnsakene. Hakk dem i små, omtrent like store biter.

Begynn med å steke løken blank i smør og olje på middels varme.

Ha i kyllingen, resten av grønnsakene og provancekrydderet. La det steke i omtrent fem minutter.

Ha i cognac og la det få dampe fra seg i ett drøyt minutt. Ha i fløten og fortsett å røre med jevne mellomrom til kyllingen og grønnsakene er ferdig, omtrent 15-20 minutter.

Spe med vann dersom det tykner for mye.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Coq au vin
fav Tid: 20 min
Kyllingfrikassé