Kyllinggryte med cognacmarinert tørket frukt -
Foto: Ragge Strand

Kyllinggryte med cognacmarinert tørket frukt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg frukten i bløt i konjakk i 2-3 timer. Del kyllinglårene i to. Stek kyllinglårene i olje sammen med løk og hvitløk. Tilsett frukt og kyllingkraft og la det hele trekke ca. 30 minutter til kyllinglårene er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper. Server kyllinggryten med ris eller kokte poteter og pynt med koriander. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?