Kyllingkarbonade med røsti - Server hjemmelagede kyllingkarbonader med nystekte rösti. Alt ferdig på få minutter.
Foto: Synøve Dreyer

Kyllingkarbonade med røsti

Server hjemmelagede kyllingkarbonader med nystekte rösti. Alt ferdig på få minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian. Form til fire karbonader. Stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt. Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne. Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kyllingburritos
fav Tid: 45 min
Thaiburger