Kyllingkraft - Dette blir til omtrent 3 liter kyllingkraft.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Kyllingkraft

Dette blir til omtrent 3 liter kyllingkraft.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll kyllingbein i kaldt vann og legg de i en stor kasserolle.

Hell på vannet og kok opp over høy varme.

Skum av urenhetene som kommer opp.

Skru ned til lav varme så det syder.

Skjær grønnsakene i grove biter.

Tillsett grønnsaker og urtene og syd i 2 timer uten lokk.

Sil gjennom en finmasket sil over i en bolle eller ny kasserolle.

Avkjøl bollen/kasserollen, og sett den dekket til i kjøleskapet over natta.

Neste dag er det lett å fjerne alt fettet som nå har lagt seg på toppen.

Kraften holder minst 4 dager i kjøleskap og 3-6 måneder fryst.

Det er lurt å fryse i poser eller beholdere, varier gjerne hvor mye du har i hver porsjon.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Flatstekt kylling
fav Tid: 30 min
Kyllingvinger