Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus - Her er det mye og god smak. For litt ekstra spicy saus kan du tilsette litt grønn karripasta i sausen.
Foto: Astrid Hals

Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Her er det mye og god smak. For litt ekstra spicy saus kan du tilsette litt grønn karripasta i sausen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovn ved 225 °C Del grønnsakene i forholdsvis grove biter og brun dem i en stor stekepanne eller kjele med litt smør. Del eventuelt kyllinglårene i to ved leddet og legg dem i pannen. Ha i appelsinjus, vann, soyasaus og krydderurter. Legg over lokk og la det småkoke i 10-15 minutter. Ta av lokket og sett pannen i stekeovnen i ca. 5 minutter til skinnet på kyllingen blir sprøtt. Dryss over litt mer krydderurter rett før servering. Tips: Det smaker godt med litt karripasta i retten til en variasjon. Da blir den litt mer spicy.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?