Kyllinglår med smak av honning - Kylling kler honning veldig godt. Denne retten har også rosmarin i seg som gir en deilig, parfymert smak på kyllingen.
Foto: Alf Börjesson

Kyllinglår med smak av honning

Kylling kler honning veldig godt. Denne retten har også rosmarin i seg som gir en deilig, parfymert smak på kyllingen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovn ved 180 °C Pensle en ildfast form. Skjær løk og sitron i skiver og legg dem i bunnen av formen sammen med noen kvister rosmarin. Legg kyllinglårene oppå.

Rør sammen ingrediensene til marinaden og pensle kyllingen. Drypp marinaden som blir til overs på sitron og løk.

La formen stå midt i ovnen til løken er myk og kyllinglårene gjennomvarme. Beregn 15-25 minutter avhengig av størrelsen på kyllinglårene. Server gjerne med lettkokt brokkoli og hjemmelaget potetmos.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.