Kyllingleversalat med cognac -

Kyllingleversalat med cognac

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del store biter av lever i to og legg dem i en skål. Hell på konjakk og dryss over litt salt og pepper. Sett kaldt i 1/2 time. Rull en og en bit lever inn i 1/2 baconskive sammen med basilikum. Fest med tannpirker. Stek i litt smør til baconet er sprøtt og leveren rosa inni. La dem renne av seg på litt papir. Plukk ut tannpirkerne. Stek soppen i litt olje og krydre med salt og pepper. Rist dressingen sammen i et glass med lokk. Vend salaten i dressingen. Anrett kyllingleveren på salaten sammen med soppen. Dryss gresskar- eller pinjekjernene over.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.