Kyllingsalat i tortilla -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kyllingsalat i tortilla

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek kyllingfiletene i litt olje eller smør, dryss på salt og pepper og etterstek i varm stekeovn, 200 ºC i 6-8 min. Avkjøl kyllingfiletene litt og skjær i strimler. Rens og finhakk purre og paprika . Skyll godt av de hermetiske bønnene. Smak crème fraiche til med karri, salt og pepper. Bland sammen purre, paprika, bønner og crème fraiche. Fordel fyllet i tortillalefsene, rull sammen og legg med skjøten ned i et ildfast fat. Dryss over revet ost og stek midt i varm stekeovn 225 ºC i 6-8 min. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over salaten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.