Kyllingsalat med bacon, sopp og sylteløk

Kyllingsalat med bacon, sopp og sylteløk

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 1 stk

    hodesalat
  • 2 dl

    lettrømme
  • 0.5 bt

    gressløk, frisk
  • 50 g

    parmesan
  • 4 stk

    kyllingfilet
  • 12 stk

    champignon
  • 2 ts

    soyaolje
  • 1 dl

    løk, syltet
  • 0.5 pk

    bacon
  • 2 ss

    olivenolje
  • 2 ts

    honning
  • 0.5 ts

    timian, frisk
  • 1 ts

    eddik, 7%
  • Slik gjør du det:

    Skyll salaten og riv den i store stykker. Bland salat, lettrømme, hakket gressløk, tynne flak parmesan og smak til med salt og pepper. Stek kyllingfiletene, smak til med salt og pepper. Brun soppen i olje, vend inn strimlet bacon når soppen er helt tørr, sammen med sylteløk, og brun litt videre. Bland olje, honning, hakket timian og eddik, og hell det over salaten. Smak til med salt og pepper. Fordel salaten i dype tallerkener. Skjær kyllingfiletene i skiver, legg dem på grønnsaksalaten og hell soppblandingen over.

    Kanskje disse også frister?