Slik gjør du det:
Plukk kjøttet fra kyllingen. Bland det med majonesen.
Del rundstykkene i to. Legg på salatblader og kyllingblandingen.
Legg på den andre halvdelen.
Her er noen måter å variere på:
- Blande gressløk eller andre urter i majonesen
- Steke rundstykket kjapt i litt smør
- Rist rundstykket og gni tuppen av et hvitløkfedd mot det sprø brødet
- Hakk noen mandler og ha i majonesen
- Lag aioli istedenfor å bruke majones
- Riv litt gulrot og vend den inn
- Crème fraîche kan brukes i stede for majones
- Hakk noen tørkede aprikoser ha i majonesen
- Ikke lyst på majones i det hele tatt? Lag deg litt guacamole!
- Hakk noen oliven og bland inn
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.