Kyllingschnitzel med parmesan og ansjos -

Kyllingschnitzel med parmesan og ansjos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Loff og parmesan blandes. Bank brystene i en pose med litt olje til de er ½ cm tykke. Salt og pepre. Vend først i mel, så egg og til slutt parmesan- og brødblanding. Stekes gylne sammen med hvitløkfeddene i rikelig med smør til det skummer i pannen. Dette tar ca. 7 minutter. Serveres med feddene, sitronbåter og ansjosfileter. Smaker godt sammen tomatsalat, godt brød, parmesan og oliven.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.