Kyllingspyd med godt krydder - Av og til må du banke kyllingen litt.
Foto: Erik Hannemann

Kyllingspyd med godt krydder

Av og til må du banke kyllingen litt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg aprikosen i vann i ca 5-7 minutter (eller lenger).

Begynn med å banke kyllingen med en kjøttklubbe, vinflaske eller hva du har for hånden. Legg den gjerne på matpapir (om du vil unngå rå kylling på skjærebrettet.)

Når den er flat, ha på det strimlede appelsinskallet, salt, pepper og estragon. Ha over litt olje.

Rull sammen kyllingbrystet. Ha på salt og pepper på utsiden også.

Ha kyllingbrystet i en stekepanne med smør og olje. (Bruk eventuelt en tannpirker for å holde det sammen). Stek det gyllent på alle sider.

Mens det steker, tørk av aprikosene og del dem i biter. Ha i pannen og la det steke med kyllingen.

Fjern kyllingen fra pannen når den er gjennomstekt og gyllen. Ta pannen av platen. Ha i fire spiseskjeer smør og rør det inn med aprikosene.

Servér gjerne med bakte grønnsaker og poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?