Kyllingspyd på grillen - Her er trikset som får kyllingspydet ditt til å skinne.
Foto: Erik Hannemann

Kyllingspyd på grillen

Her er trikset som får kyllingspydet ditt til å skinne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Om du skal bruke grillspyd av tre, så legg dem i vann så lenge du har tid til før du griller.

Begyn med kyllingen. Sjær den enten i biter, eller i lange strimler og træ dem på spydene.

Bland sammen sukker, eddik, chilisaus, fiskesaus og finrevet ingefær.Rør til sukkeret er oppløst. 

Legg kyllingspydene på varm grill og pensle på sausen. Snu grillspydene og pensle før du snur pensler igjen. Gjenta helt til kyllingspydene er ferdig stekt, omtrent 5-7 minutter. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Texmexspyd