Kyllingsuppe med raspeball - En suppe som passer når det trengs noe varmt og mettende.
Foto: Espen Grønli

Kyllingsuppe med raspeball

En suppe som passer når det trengs noe varmt og mettende.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok høns eller kylling. Kok opp kraften, tilsett strimlede grønnsaker og kok dem møre i kraften. Smak til med salt og pepper. Server kyllingsuppen i dype tallerkner med pent skivet kylling eller hønsekjøtt, raspeball og persilledryss. Godt brød eller flatbrød hører til. Raspeball: Riv potene ganske grovt og klem ut en del av væsken. Bland raskt inn resten av ingrediensene. Form til baller ved hjelp av hånden og en spiseskje. La raspeballene trekke (småkoke) i lettsaltet vann (1 ts per liter) i ca. 20 minutter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold