Kyllingsuppe -

Kyllingsuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kyllingen i terninger på ca. 2 x 2 cm. Skrelle eplet og skjær det i småbiter. Du kan gjerne bruke fersk ananas, den smaker best, men har du ikke det for hånden, bruker du hermetisk. Skjær den opp i biter. Finhakk løken og hvitløken. Ha oljen i en kasserolle og fres kyllingen, eplet, ananasen, løken og karrien i 4-5 minutter. Ha i resten av ingrediensene og kok opp. La det stå og småputre i 15-20 minutter. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.