Kyllingterninger med smørdampet gulrot og rotmos -

Kyllingterninger med smørdampet gulrot og rotmos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med rotmosen. Skrell grønnsakene og hvitløkfeddene og kok dem møre i usaltet vann. Hell av vannet og la dem dampe tørre i noen minutter. Ha i smøret og mos det sammen med grønnsakene. Varm opp melka og spe med den. Smak til med salt og pepper.

Sett stekeovnen på 180 grader. Del  kyllingfiletene i store terninger, 4 x 4 cm. Brun dem i 2–3 omganger i en stekepanne. Imens finhakker du timian og hvitløk og blander det sammen med olivenolje, salt, vineddik og limesaften. Ha kyllingbitene over i en ildfast form og fordel halvparten av urteoljen over. Etterstek kyllingen i stekeovnen i 6–7 minutter.

Vask gulrøttene og del dem i to på langs. Ha dem i en kasserolle og hell i akkurat nok vann til at det dekker. Ha i smøret og kok til gulrøttene er helt møre.

Fordel resten av urteoljen over maten ved servering. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Stekte