Kyllingvinger - Slik blir de saftig!
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Kyllingvinger

Slik blir de saftig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 250 grader eller mer.

Gni kyllinvingene inn med olje, godt med salt og litt pepper. Legg dem så i en ildfast form.

Stek de i ti minutter.

Rør sammen marinaden og bland med kyllingvingene.

Stek videre på 200 grader i 15 minutter eller til de er ferdig.

For et ekstra saftig resultat kan du glassere kyllingvingene hvert femte minutt - det gjøres ved å bruke en skje til å helle marinaden over kyllingvingene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?