Kyllingwok med eksotisk fruktsalat

Kyllingwok med eksotisk fruktsalat

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Skjær kyllingfilet i strimler. Bland sammen olivenolje, hoisinisaus og sweet (søt) chilisaus og hell over kyllingstrimlene. Rør lett sammen. Sett til marinering ved værelsestemperatur i 20-30 min eller et par timer i kjøleskapet. (Kan også stå i kjøleskapet natten over). Stek wokgrønnsakene etter anvisning på pakken. Stek kyllingstrimlene med sausen i en varm ren stekepanne. Stek i 2-3 min. Rist/stek solsikkekjernene i en stekepanne uten fett. Anrett på tallerken nudler eller ris, wokgrønnsaker, kyllingstrimler og ristede solsikkekjerner. Fruktsalat: Kok opp juice, honning, stjerneanis og kardemommekjerner og la småkoke i ca 1 min. Avkjøl. Del frukten i biter. Hell ver marinaden og la fruktsalaten stå og trekke smak i ca 30 min. Rist/stek valnøttene i en stekepanne uten fett, til valnøttene blir sprø uten å skifte farge. Avkjøl. Visp krem og bland med yoghurt og honning. Server fruktsalaten med honningkrem og valnøtter.

Kanskje disse også frister?