Kyllingwok med høstens grønnsaker -

Kyllingwok med høstens grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kylling i tynne strimler og tørk det godt på kjøkkenpapir. Rens og riv frisk ingefær og del hvitløk i tynne skiver. Rens og del resten av grønnsakene i tynne strimler (brokkoli i små buketter). Varm olje til den er god og varm i en wok eller vid stekepanne (litt mer olje i stekepannen). Stikk en trepinne i oljen og det skal frese rundt pinnen. Legg i kyllingkjøttet og rør mens du steker det i 2-3 min. Tilsett revet ingefær og hvitløk og stek videre i ca 1 min. Legg kyllingen over i et serveringsfat. Ha mer olje i wokpannen og varm opp. Legg i tynne strimler av pastinakk og jordskokk og rør mens du steker det i ca 1 min. Tilsett brokkolibuketter og grønne bønner og stek videre i ca 1 min. Tilslutt tilsettes vårløk, paprika og neper og får steke i ca 1 min før kraft, chili og soyasaus tilsettes. Kok opp og la trekke til grønnsakene er knapt møre. Tilsett kyllingkjøttet og smak til. Server med nudler eller ris. Tips: Rens bønnene og forvell dem i kokende lettsaltet vann i 2 min. Avkjøl i iskaldt vann. Tørk bønnene godt i kjøkkenpapir.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?