Løk- og soppstuing - Dette tilbehøret passer til alt!
Foto: Christopher Sjuve

Løk- og soppstuing

Dette tilbehøret passer til alt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken og finhakk den (eller skjær i skiver om du liker det). Stek den blank i smør og olje. Knus hvitløkfeddet og la det steke med i ca 30 sekunder. Hell i fløten og ha i soppen. La det koke til det tykner, ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Ha eventuelt i litt urter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Aspargessuppe
fav Tid: 30 min
Aspargessalat