Slik gjør du det:
Skrell løken og skjær den i skiver. Ha den i vann med laurbær, smør, salt og pepper. La det koke på svak varme under lokk i 30 minutter.
Det skal ikke være vann igjen når løken er kokt ferdig. Er det vann der, så ta av lokket og la det koke ut.
Forvarm grillelementet i ovnen og riv osten.
Kok opp vann i en kjele til å posjere eggene. Skru av platen og la vannet stilne. Knekk eggene ned i en kopp. Slipp eggene forsiktig ned i vannet. La dem ligge i vannet i tre minutter. Ta opp med hullsleiv.
Mens eggene posjeres, legg løken på skåler som tåler varme. Strø over revet ost og sett dem øverst i ovnen. Osten skal smelte, men ikke bli brun.
Ta skålene ut. Løft eggene ut med en hullsleiv og legg dem på skålene.
Server med hakket persille og et dryss med flaksalt.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.