Løkringer - Denne oppskriften på løkringer er de beste du har smakt. Garantert.
Foto: Panopticon

Løkringer

Denne oppskriften på løkringer er de beste du har smakt. Garantert.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen mel, maisenna og cayenne. Ha i mineralvannet. 

Ha brødrasp på en stor, flat tallerken. 

Fjern skallet på løkene. Skjær dem tvers over slik at det blir ringer. Legg ringene på en tallerken. 

Varm opp oljen til det blir 160-180 grader grader. 

Bruk gafler til å holde løken med. Dypp dem først i røren, så vend dem i brødraspet. 

Legg dem forsiktig i olje. Friter to eller tre av gangen. Omtrent ett minutt eller når de får fin, gyllen farge. 

Legg dem på kjøkkenpapir så oljen renner av. 

Server dem med en god dipp, for eksempel hvor du blander like deler majones og rømme, ha i litt gressløk og en skvis sitron. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Fransk burger
fav Tid: 30 min
Fisk med ingefær