Løksuppe med madeira og ost - Ingenting er så billig og godt som løksuppe. Dette er den klassiske løksuppa som har sjenerøst med ost i seg!
Foto: Erik Hannemann

Løksuppe med madeira og ost

Ingenting er så billig og godt som løksuppe. Dette er den klassiske løksuppa som har sjenerøst med ost i seg!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens løken og skjær den i tynne skiver. Smelt smør i en dyp stekepanne (eller kjele) og ha i løken. La det surre på svak varme i ca 20 minutter, til løken er blank. Tilsett Madeira og mel og kok videre under omrøring et par minutter. Ha i buljongen. Finnhakk hvitløken og ha i. La det koke videre under lokk omtrent 1 time. Smak til med salt og pepper. Skjær noen skiver av en baguette eller loff og ha på litt revet ost. Sett på ildfast form og ha den i ovnen ved 180 grader i fem minutter, eller til osten smelter. Legg skivene oppi suppetallerken når du serverer.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Løksuppe