Løvbiff med sjampinjong -

Løvbiff med sjampinjong

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha salt og pepper på løvbiffene og stek dem noen sekunder på den ene siden, over middels varme. Skjær sjampinjongene i skiver og purren i biter, og bland dette sammen med smøret. Fordel fyllet på den stekte siden av kjøttskivene og brett dem dobbelt. Fest med tannpirkere. Brun biffene på begge sider.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Biff med brie