Løvetannvin -

Løvetannvin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Plukk bare de gule blomstene, uten antydning til grønt. Legg blomstene i en krukke eller plastbøtte. Kok opp vannet og hell det over blomstene. La det stå 1 døgn. Sil blomstene fra og rør inn sukkeret så det smelter. Skjær sitronene i skiver, plukk ut alle kjerner og tilsett sitronskivene. Legg på et lokk, men ikke helt tett. La det stå i romtemperatur til vinen slutter å gjære. Det høres som om den ikke hveser mer. Sil vinen gjennom et fint filter, for eksempel kaffefilter og fyll den på vinballong. Sett i gjærlås eller brett et håndkle overåpningen. La vinen stå i romtemperatur i ca. 1 år. Fyll den på flasker og lagre den minst 1 år til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Ingefærøl
fav Tid: 1440 min
Bringebæreddik