Lake til lettsalting -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lake til lettsalting

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne laken vil gi saltsmak. Pålegg bør derfor bare ligge i denne laken 3-4 dager for å ta til seg saltsmak. Rør til saltet er løst opp i vannet. Laken trenger ikke kokes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Béarnaisesaus
fav Tid: 5 min
Salty Dog