Laks- og gulrotsalat - En smakfull vinaigrette og finhakket frisk estragon er med på å gjøre denne salaten til en opplevelse. Server med godt brød, og du har en mettende lunsj eller middag.

Laks- og gulrotsalat

En smakfull vinaigrette og finhakket frisk estragon er med på å gjøre denne salaten til en opplevelse. Server med godt brød, og du har en mettende lunsj eller middag.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen ingrediensene til vinaigretten, smak til med salt og pepper. Skjær laksen i tykke strimler. Kok opp fiskekraften og legg laksebitene i. La laksen trekke i kraften til den er kokt, ca 4 minutter. Ta fisken opp av kokevannet og legg den over i en bolle. Hell over ca halvparten av vinaigretten. La laksen marinere i 30 minutter. Bland sammen gulrot, kapers, estragon og vårløk. Vend inn resten av vinaigretten . Anrett gulrotblandingen på tallerkener. Legg laksestykker over sammen med tomatbåter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.