Laks- og rekekabaret -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Laks- og rekekabaret

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med laksen. Varm stekeovnen til 200 ºC. Legg laksefilet uten skinn og ben i en lite ildfast fat, dryss over litt salt og stek midt i stekeovnen i 15-20 min. Avkjøl og del i mindre biter. Lag aspik etter anvisning på pakken. Hell av laken på rekene, skyll under rennende kaldt vann og tørk godt av. Bruk en rund eller avlang brødform og legg et mønster i bunnen av formen med reker, erter, egg i skiver og dill. Fyll så på med laks og resten av ingrediensene. Hell forsiktig over avkjølt aspik til det dekker og sett kaldt til neste dag. Dypp eventuelt formen/bollen i litt varmt vann når kabareten skal hvelves på serveringsfat. Server med dill- og sitronmajones eller rømmedressing med sennep og majones.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Festmousse med laks
fav Tid: 120 min
Laksepaté