Laks fylt med høstgrønnsaker - Å fylle laksen med noe godt er en god ide.
Foto: Panopticon

Laks fylt med høstgrønnsaker

Å fylle laksen med noe godt er en god ide.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 225oC. Rens og skyll salaten og legg den i iskaldt vann slik at den blir sprø. Rett før servering ta opp salaten, rist godt av vannet og riv bladene i litt mindre biter.

Visp rømmen stiv og smak til med sitron, sukker og gressløk, og vend salatbladene inn i rømmedressingen. Kok poteter møre i saltet vann tilsatt rikelig med dill. Skjær et snitt på langs i laksestykkene og legg på et bakepapirkledt stekebrett. Dryss på salt.

Rens og finhakk grønnsakene. Smelt smør i en stekepanne og legg i grønnsakene, tilsett litt sitronsaft og salt og la surre i ca 1 min, grønnsakene skal ikke bli gjennomkokt.

Fyll grønnsakene i snittet på lakseskivene. Stek midt i varm stekeovn i 10-15 min. Server straks med nykokte poteter og salat med rømmedressing.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.