Laks i kirsebærsaus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Laks i kirsebærsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fra kokeboken "Kreative matgleder" av Tove Haga Begynn med sausen. Fjern eventuelt stener fra kirsebærene. Kok opp vann, rødvin og sukker. Jevn med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Tilsett mer rødvin hvis du ønsker en kraftigere smak. Brukes som forrett eller hovedrett med kokte eller pressede poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.