Laks i potetform - Enkelt og utrolig smaksrikt og ikke minst veldig sunt. Du kan være sikker på at denne går ned på høykant av både store og små.
Foto: Kim Holthe

Laks i potetform

Enkelt og utrolig smaksrikt og ikke minst veldig sunt. Du kan være sikker på at denne går ned på høykant av både store og små.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksen i 2x2 cm store biter og strø over litt salt.

Vask og skjær purre, løk og poteter i skiver. Legg alt i en smurt ildfast form, strø over finhakket hvitløk, dill, salt og pepper.

Hell fløten over.

Vent med å legge på fiskebitene til det er 10 minutter igjen av steketiden.

Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Legg så på fiskebitene og strø over litt finhakket dill på toppen.

Stekes videre i ca. 10 minutter.

Server straks og gjerne med godt brød ved siden av. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hasselbackpoteter