Laks med ananassalsa -
Foto: Per Alfsen

Laks med ananassalsa

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med salsaen. Skjær ananasen i små terninger og chilipepperen i tynne ringer. Skold tomatene og skjær tomatkjøttet i terninger. Bland alt sammen med skall og saft av limefrukten. La stå og trekke en stund. Bland inn friske korianderblad rett før servering. Pensle lakseskivene med olivenolje og dryss med salt og pepper. Stek dem 2-3 minutter på hver side i stekepanne. Server med ananassalsa og f. eks. bakte poteter. Tips: Slik skjærer du butterflyskiver: Skjær fileten i ca 1,5 cm tykke skiver, men la to og to henge sammen på skinnsiden. Brett stykkene ut til sommerfuglfasong.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.