Laks med eplesaus og syltet gresskar -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Laks med eplesaus og syltet gresskar

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Kok opp eplemosten, tilsett eple i terninger og la eplebitene trekke i eplemosten i 1-2 min til de er knapt møre. Ta opp epleterningene og kok eplemosten inn til det halve. Tilsett creme fraiche og kok til sausen tykner. Skjær laksefileten opp i skiver, og stek i olje/smør med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt og gyllent, snu og stek 30-40 sek på andre siden til laksen er nesten gjennom stekt. Dryss på salt og pepper. Tilsett de kokte epleterningene i sausen sammen med syltet gresskar rett før servering. Smak til med salt, pepper og sukker. Server med kokte poteter og brokkoli

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.