Laks med fløtekokt purreløk - Vårløk er godt til all fisk. Her er det sammen med laks i en spennende rett.
Foto: Alf Börjesson

Laks med fløtekokt purreløk

Vårløk er godt til all fisk. Her er det sammen med laks i en spennende rett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Sett ovnen på 125 grader C. Strø salt og pepper på laksefiletene og stek dem raskt i litt olje i en varm panne. Etterstek fisken i ovnen ca. 10 minutter. 2. Rens og skjær løken i større biter. La fløten koke opp i en kjele, legg i løken og kok til den er myk. Smak til med salt og pepper. 3. Hakk egg og dill. Smelt smøret i en kjele og bland med egg og dill. Smak til med salt og pepper. 4. Server laksefiletene med løken og fløten. Fordel egghakket over og server med kokte poteter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.