Laks med lime- og chilipesto -

Laks med lime- og chilipesto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør soltørkede tomater, renset chilipepper, paprika og løk i foodprocessor sammen med litt av oljen fra tomatene og parmesan. Smak til med revet limeskall, limesaft, salt og pepper. Fordel blandingen over laksefiletene og stek dem i ovn ved 175 grader i ca. 10 minutter. Kok opp fløte, vin og buljong, og jevn det med hvetemel. Smak til med hvitvinseddik. Legg rips i sausen. Kok risen etter anvisningen og server den til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalao