Laks med nykål og dill - Laks med nykål og dill får følge av noen deilige aromater i denne retten.
Foto: Erik Hannemann

Laks med nykål og dill

Laks med nykål og dill får følge av noen deilige aromater i denne retten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek laksefileten på middels høy varme i ca 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

Hakk opp nykålen og kok den i to, tre minutter i saltet vann. Sil av og ha i en bolle. Smelt smør, knus hvitløken og stek det forsiktig i smøret. Ha i gressløken. Ha dette i bollen med kålen og vend godt rundt.

Hakk salaten og legg på tallerken. Legg på kålen og pynt med dill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Nykål og pølser